پذیرش آری! اما تسلیم هرگز!
نشست روز جهانی ام اس باحضور بیماران، خانوادهها، متخصصان وخیرین فعال در حوزهی ام اس برگزار شد.

شناسایی زودرس بیماران مبتلا به ام اس و مداخلات درمانی به هنگام تأثیر چشمگیری در کاهش عوارض و درمان این گروه از بیماران خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت: نسترن مجدی نسب عضو هیئت علمی دانشگاه جندی شاپور و مدیرعامل انجمن ام اس استان، نقش آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه را از جمله اهداف مهم برگزاری این نشست خواند. ایشان با اشاره به ماهیت ناتوانکننده و پیشروند این بیماری به خصوص که بخش قابل توجهی از مبتلایان به این بیماری را جوانان تشکیل میدهند بحث توانمندسازی و خودمراقبتی صحیح را از دیگر مولفههایی دانست که در کنار شناسایی بهنگام این بیماری می تواند بسیار کمک کننده و راهگشا باشد.
در این گردهمایی که به مناسبت گرامیداشت 30 می، روز جهانی اماس صبح روز 11 خرداد ماه به میزبانی انجمن اماس استان در محل سالن دانشکده توانبخشی دانشگاه جندی شاپور برگزار شد. علی جعفری معاون توانبخشی استان خوزستان با حضور در این نشست گفت: در صورت مراجعه این دسته از بیماران به بهزیستی برایشان پرونده تشکیل خواهد شد ودر صورتی که با تشخیص کمیتههای تخصصی این سازمان، بیماران وارد فاز معلولیت شده باشند به فراخور میزان معلولیت می توانند از سهمیه اشتغال3% در آزمونهای استخدامی، کمک هزینه تحصیلی، دریافت ویلچر، مستمری ماهانه و کمک هزینههای پرستاری بهره ببرند.
در ادامه این برنامه متخصصان توانبخشی در حوزههای مختلف ومرتبط با این بیماری مباحث ارزشمندی را در راستای توانمندسازی بیماران و خانوادههایشان بیان داشتند از جمله متخصصان حاضر در این گردهمایی شاهین گوهرپی با بحث آموزش تمرینات ورزشی مناسب، علی اصغر ارسطو در حوزه آب درمانی، داریوش آرمات با موضوع توسعه فردی، لیلا کوتی با مبحث نحوهی صحیح مصرف داروها ومجتبی توکلی به تشریح تاب آوری و نقش آن در پذیرش بیماری و نحوهی مواجهه موثر با آن پرداختند در خاتمه این نشست با اهداء لوح سپاس از فعالان و حامیان این انجمن و بیماران ام اس در استان، تقدیر و قدردانی شد.
نظر دهید